Pobeda je njegova: Biebs još ubedljiviji u Americi, sad prodaje duplo više albuma od 1D!

Justin-Bieber-Australia8

Justin Bieber prethodne nedelje imao je najprodavaniji album u Americi i nadmašio je 1D za oko 200.000 kopija (650.000 prema 450.000) a ove nedelje samo je potvrdio da će izaći i kao ukupni pobednik iz ovog duela!

Kako se navodi u zvaničnim podacima koji su upravo objavljeni, “Purpose” je u prethodnih nedelju dana prodat u 290.000 primeraka dok su sa druge strane One Direction stali na samo 108.000. Stručnjaci smatraju da je za ovaj rezultata zaslužna činjenica da su Biebsovi singlovi mnogo uspešniji kao i da on stiče više starije publike nego 1D koji se i dalje uglavnom oslanja na svoje Directionere. Naravno, dodatni faktor je i što 1D izbacuje album svake godine dok je Justin napravio dužu pauzu. Inače, prvo mesto drži Adele koja je sama prodala 10 puta više primeraka albuma “25” od Biebsa i 1D zajedno!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Burna noć: Biebs uradio veliku tetovažu na vratu, izašao sa Instagram devojkom?
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Pobeda je njegova: Biebs još ubedljiviji u Americi, sad prodaje duplo više albuma od 1D!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.