Šta to Harry radi s Louisovom sestrom? (video)

mgid-uma-image-mtv

Ako ste mislili da Hazza u bekstejdžu samo razmišlja o tome kako da spasi delfine i usput moli svakog ko prođe da mu pomogne u raščešljavanju njegovih dugih i bujnih lokni – verovatno biste bili u pravu. 🙂 Ali 1D pevač sad nam pokazuje i svoju drugu, inovativnu stranu!

Snimljeni van scene na dodeli nagrada Telehit Awards u Meksiku – a potom objavljeni na Snepčetu stilistkinje One Directiona Lou Teasdale – klipovi koji slede prikazaće vam kako se Harry Styles na originalan način poigrao s ogromnim minđušama koje je tom prilikom nosila Lottie Tomlinson, Louisova sestra. Kao što ćete imati priliku da vidite, Hazzu je očitao fascinirao prečnik njenih karika na ušima, te je kroz njih provlačio sve i svašta – počev od čokoladica, preko energetskih pločica, pa sve do čitave kesice čipsa. Pogledajte kako je to izgledalo…

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nada jača: Liam Payne obeležio 1000 dana bez One Directiona!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.