Marcus i Martinus: MMeri kampuju ispred naše kuće, dolaze iz cele Evrope!

Marcus i Martinus žive u Truforšu, što je selo na daleko severu Evrope, gde sneg može da padne skoro tokom čitave godine. Ipak, momci ističu da ni tamo nemaju mira, jer su neki MMeri spremni da potroše hiljade evra kako bi ih videli.

“Mi godišnje provedemo preko 200 dana putujući, a nakon toga, hteli bismo da se opustimo kod kuće i malo ne razmišljamo o svemu”, ističe Marcus. Međutim, to nije lako, jer oni za Dagblet kažu kako im svakodnevno neko zakuca na vrata, kao i da neki MMeri bukvalno kampuju ispred njihove porodične kuće. Drugi su im upadali u dvorište i čak dolazi do prozora i slikali ih, što je jako ružno.

“Bio je to drugi dan Božića. Neko nam je zvonio na vrata, taman u momentu kad smo se spremali da večeramo. Kad smo otvorili, tamo je bio neko ko je iz Nemačke došao za Norvešku i iznajmio auto da bi došao do nas. Međutim, to se dešavalo u vreme korone i nikog nismo mogli da ugostimo”, dodaje Marcus.

Nama se čini da su momci i njihova porodica apsolutno preljubazni, jer često vidimo slike MMera koje su oni pustili u svoj dom. Ipak, zaista boli koliko neki ljudi ne znaju šta je privatnost, i ne mogu da obuzdaju svoja osećanja. Dolaskom na nečiju kućnu adresu, teško da će Marcus i Martinus o njima imati neko posebno visoko mišljenje.

Pročitajte još  Šta se trenutno dešava sa Marcusom i Martinusom?

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/eMMa Gunnarsen

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.