Marcus i Martinus: Naši MMeri su vam kao FBI, sve znaju!

Marcus i Martinus: Naši MMeri su vam kao FBI, sve znaju!

Naši MMeri već odavno pokazuju svoju privrženost svojim omiljenim momcima, a slična situacija je i u mnogim drugim krajevima Evrope! To je na svojoj koži osetila i zapanjena novinarka norveške medijske kuće TV2 koja nije mogla da verujem svojim očima kad su MMere počele da je kontaktiraju!

“Par minuta pre nego što sam se srela sa Marcusom i Martinusom, zapratila sam ih na Instagramu”, piše ona u svom tekstu i navodi kako ju je već četiri sekunde nakon toga zapratila jedna devojka iz Češke koja vodi fan profil momaka na Instagramu! “Par sekundi kasnije, ona mi je poslala i poruku i pitala me da li znam kako da ona stupi u kontakt sa njima! Kad sam ovo rekla Marcusu i Martinusu, očekujući da oni budu šokirani i u neverici, rekli su mi da je to sve već uobičajeno.”

“Jednom kad spaze da nas neko prati ili da mi nekog pratimo, oni postanu potpuno….” kaže Martinus, tražeći prave reči, a onda Marcus uskače o dodaje, “Neverovatno je kako sve znaju. Kad nas neko zaprate, odmah se zapitaju, ‘Možda nas ta osoba zna? Onda počnu svi zajedno da šalju poruke. To je neverovatno”, dodaje Marcus. “Bolji su od FBI!”, dodaje Martinus. “Sve znaju, totalno je ludo. Svuda su!” Famoza može samo da potvrdi da i nas kontaktiraju devojke iz Rumunije, Bugarske, Češke, pa čak i Francuske ili Albanije, ali moramo priznati da nam je sve to slatko, i da se trudimo svima da odgovorimo!

Pročitajte još  Famoza music chart #98 - Glasajte za koliko god želite pesama svakog dana!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

6 thoughts on “Marcus i Martinus: Naši MMeri su vam kao FBI, sve znaju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.