Lizzo sahranila Liama Paynea nakon njegove izjave da je bio glavna zvezda 1D!

Liam Payne set se nalupetao prethodnih dana, pa je već morao da “vadi fleke” i objašnjava kako ne mrzi Zayna Malika. Ipak, mnogo pažnje izazvala je njegova nesuvisla priča kako je on bio glavna zvezda One Directiona!

U šou Logana Paula, Liam je objasnio kako je 1D zapravo nastao tako što je njega Simon Cowell postavio za stub grupe, a onda dodao ostatak momaka! “Koliko ja znam, deo razloga zašto je 1D nastao jeste zbog obećanja koje mi je dao Simon Cowell”, pričao je on. “Rekao mi je da će za dve godine sve biti kako treba. Dakle, sve je počelo od mene, a onda su dodati ostali.”

Sve ovo jako je iziritiralo ne samo directionere, već i Lizzo koja je odlučila da se Liamu obrati preko TikToka. “Ja ne znam ko je slagao tog siromaha”, kaže ona. “Međutim, on nikad nije bio glavna zvezda”, prenosi njene reči E! News. Directioneri su naravno videli šta je ona imala da kaže, i u potpunosti je podržavaju! Liam je ovih dana izrastao u pravog negativca, s obzirom da je prevario devojku i pričao svašta o svom vremenu u One Directionu. Sa druge strane, njegova karijera je u očajnom stanju, pa je počeo da peva i na rođendanskim zabavama.

Pročitajte još  Nada i za Directionerke: Harryja osvojila sasvim obična devojka!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Lizzo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.