Od anksioznosti do oporavka: Camila Cabello podelila koliko joj je terapija promenila život!

Anksiznost i depresija su danas vrlo učestale, da se većina ljudi naučila da živi pod psihičkom prenapregnutošću. Međutim, negativne i prisilne misli nekada budu toliko “glasne”, da se mnogi odluče da potraže pomoć stručnjaka. To je uradila i pevačica Camila Cabello, koja je u novom intervjuu govorila o borbi sa anksioznošću i odluci da potraži pomoć.

“Bilo je vremena kada sam bila tako loše, da sam mislila: ‘Ne osećam se kao da mogu da idem u studio. Ne osećam se kao da mogu da radim. Ne znam’ “, otkrila je pop zvezda, čiji treći studijski album, “Familia”, izlazi 8. aprila. „I tako, jedini način da idem na posao svaki dan bio je da budem iskrena i da budem svoja.” Ono što joj je pomoglo da prebrodi teška vremena, čak i pre njenog veoma javnog raskida sa Shawnom Mendesom, a čemu pripisuje zaslugu, jeste terapija.

Naravno, biti otvoren sa profesionalcem je jedna stvar. Ali, kada je trebalo da podeli svoje misli sa svetom o novom albumu, Camila se osećala razumljivo nervoznom: „Osećala sam se tako ranjivo“, rekla je. “Bilo je tako teško pričati o tim stvarima. To je bio prvi put da sam pričala o onim stvarima o kojima sam razgovarala samo sa svojom mamom i terapeutom.”

Pročitajte još  Kraj: Camila Cabello prekinula svaki kontakt sa članicama Fifth Harmony!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.