Sve zbog kontroverze: JoJo Siwa odustala od filma “Bounce” čiji je producent Will Smith!

Jojo Siwa je polako, ali sigurno odustala od filma koji podržava Will Smith, usred čuvene kontroverze koja je izbila na dodeli Oskara, kada je Will ošamario Chrisa Rocka. Ova mlada zvezda je rekla da više nije vezana za filmsku adaptaciju “Bounce”, koja je zasnovana na knjizi za mlade Megan Shull.

O projektu koji je propao, JoJo je za Variety na dodeli GLAAD nagrada u subotu izjavila sledeče: „Taj projekat je stavljen na čekanje, a zatim je otišao. To nije bio taj.” Izvori tvrde da se projekat zapravo raspao pre nekoliko meseci i da ovo sada nema nikakve veze sa Willovim napadom na komičara Chrisa na dodeli Oskara prošle nedelje. Film je prvi put najavljen u leto 2020. godine, a Jada i Will su prijavljeni kao producenti u to vreme pre formiranja sopstvene kompanije za sadržaj Westbrook.

Will je inače u petak podneo ostavku, nazvavši svoje postupke tokom ceremonije „šokantnim, bolnim i neoprostivim“, dodajući da će prihvatiti sve dodatne posledice koje izda upravni odbor Akademije. Da li je JoJo odustala od glume iz razloga što se sam projekat raspao ranije, ili je jednostavno digla ruke jer ne želi da sarađuje sa Smithom, i dalje se ne zna, ali ostaje činjenica da Willa Smitha sada svi bojkotuju.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Šest meseci nakon raskida: JoJo Siwa potvrdila da se ponovo zabavlja sa Kylie Prew!

Foto: Instagram/JoJo Siwa

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.