Pogledajte kako izgleda kuća koju je Ariana Grande prodala za impresivnih 14 miliona dolara!

Ariana Grande ima dovoljno kuća da u njih smesti oko 50 ljudi, i tokom cele godine se bavi nekretninama vrlo posvećeno. Pevačica je odlučila svoju kuću u Los Anđelesu ipak da proda, samo godinu dana nakon kupovine, a kuća je toliko grandiozna da ju je prodala za 14 miliona dolara, što je suma koju neko celog života ne zaradi!

Naime, kuća koju je prodala je zapravo vila u Hollywood Hillsu (sve Arine kuće pogledajte ovde da se lakše orijentišete), a prodala ju je uz pomoć agenata koji rade sa njenim mužem Daltonom, naravno! Ova moderna kuća, odnosno palata, izgrađena je tek 2018. godine i ima svu najmoderniju tehnologiju i svaki mogući luksuz.

U sve ove činjenice se uverite i sami i pogledajte fotke kuće i svih važnih prostorija, jer će vam sigurno zastati dah! Javite nam u komentarima svoje utiske, i koja kuća Ari vam je najlepša!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Prve informacije o turneji Ariana Grande i koje su to najbolje i najgore Disney i Nick serije? Famoza TV #24
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.