Jeftino za njene standarde: Taylor Swift prodaje svoju kuću na Beverli Hilsu!

Više je nemoguće pohvatati gde sve Taylor Swift ima kuće, jer muzičarka jako voli da ulaže u nekretnine. Ipak, ona će sad malo smanjiti tu brojku jer je odlučila da se reši svog doma na Beverli Hilsu.

Da ne bude zabune, Tay je prošle godine već prodala jednu kuću u bukvalnoj istoj ulici za 4 miliona dolara, a ova je dosta jeftinija i košta može se reći skromnih 2.65 miliona dolara. S obzirom na ekskluzivnost ove lokacije, to deluje kao razumna cena, a za standarde Taylor koja za kuće i stanove daje i po 10 puta više novca, ovo je zaista sitnica.

Sama kuća ima istorijsku vrednost jer je sazidana još 1959. godine, a Taylor u njoj nikad nije ni živela. Zapravo, ona je tu smeštala svoje goste, a sama je živela u toj drugoj kući koju je prodala ranije. Ovo mesto inače ima četiri spavaće sobe, 4.5 kupatila, stakla umesto zidova i vinski podrum, uz bazen. Nama se dopada!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Marija nam šalje odličan kviz o Taylor Swift!

3 thoughts on “Jeftino za njene standarde: Taylor Swift prodaje svoju kuću na Beverli Hilsu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.