Po drugi put borba: Khloe Kardashian i njena ćerka pozitivne na korona virus

Od kovida pate slavni isto koliko i obični ljudi, a Khloe Kardashian je neko ko je očigledno podložan ovoj bolesti koja hara već skoro dve godine. U njenom životu su večito nemiri, naročito jer se nevernom Tristanu Thompsonu konstantno vraća, iako oni trenutno nisu zajedno! Trenutno je muči korona, ali muči i njenu ćerku True.

Kako Kardashian-Jenneri i inače dele ceo svoj život sa javnošću, Khloe se oglasila na Twitteru da svoje pratioce obavesti o zdravstvenom stanju nje i njene porodice. “Zdravo ljudi, samo sam želela da vam javim da smo True i ja pozitivne na kovid. Mnogo obaveza sam morala da otkažem zbog toga i žao mi je što ne mogu da ih ostvarim. Srećom, vakcinisana sam, tako da će biti u redu. Ostaćemo u karantinu i pratiti savete” saopštila je Khloe.

Khloe je i 2020. godine imala kovid, pa je priznala da je par dana bila u baš lošem stanju – ona i inače pati od migrene, ali glavobolje koje je imala tada bile su nepodnošljive.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Tristan Thompson prodaje svoju kuću za vrtoglavih 8.5 miliona dolara!

Foto: Instagram/Khloe Kardashian

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.