Iskrena: Hailey Bieber se oglasila o pričama da je Justin maltretira!

O braku Justina i Hailey Bieber priča se i najbolje i najgore – uglavnom, činjenica je da ih mediji nikada neće ostaviti na miru sa svojim tračevima. Iako oni u svet šalju pozitivnu poruku i izgledaju srećno i zaljubljeno, i sam par je često iskren o problemima, i o prevazilaženju nesuglasica i nepoverenja. Ipak, da li je sve ovo pokazetelj da je Hailey u braku maltretirana?

Mnogi mediji pišu kako je Hailey žrtva u ovom braku, ali ona to… Demantuje! “Već dugo kruže te priče, ali ja moram da kažem da je sve apsolutno suprotno i da u tome nema istine. Srećna sam što mogu da kažem da sam pored nekoga ko me poštuje i čini da se svaki dan osećam posebnom. Svi koji nas lično znaju mogu ovo da vam potvrde” tvrdi Hailey.

Ona je ovom prilikom, kako ET prenosi, demantovala i priče da su njih dvoje već umorni od vremena koje zajedno provode. “Mi zapravo nikad nismo bili ovoliko opsednuti jedno drugim i super se zabavljamo zajedno” poručuje ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Hailey Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Justin Bieber na novom albumu nema lepe reči za Selenu Gomez!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.