Iskrena: Hailey Bieber se oglasila o pričama da je Justin maltretira!

O braku Justina i Hailey Bieber priča se i najbolje i najgore – uglavnom, činjenica je da ih mediji nikada neće ostaviti na miru sa svojim tračevima. Iako oni u svet šalju pozitivnu poruku i izgledaju srećno i zaljubljeno, i sam par je često iskren o problemima, i o prevazilaženju nesuglasica i nepoverenja. Ipak, da li je sve ovo pokazetelj da je Hailey u braku maltretirana?

Mnogi mediji pišu kako je Hailey žrtva u ovom braku, ali ona to… Demantuje! “Već dugo kruže te priče, ali ja moram da kažem da je sve apsolutno suprotno i da u tome nema istine. Srećna sam što mogu da kažem da sam pored nekoga ko me poštuje i čini da se svaki dan osećam posebnom. Svi koji nas lično znaju mogu ovo da vam potvrde” tvrdi Hailey.

Ona je ovom prilikom, kako ET prenosi, demantovala i priče da su njih dvoje već umorni od vremena koje zajedno provode. “Mi zapravo nikad nismo bili ovoliko opsednuti jedno drugim i super se zabavljamo zajedno” poručuje ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Hailey Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Justin Bieber: Drogiram se od svoje 13. godine, moji roditelji su krivi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.