Fanovi Little Mixa ubeđeni da se Leigh-Anne Pinnock krišom porodila!

Jutros smo pisali da se pevačica Little Mix grupe, Perrie Edwards, porodila sa svojim prvim detetom što je bila jako lepa i radosna vest. Mnogi poznati kao i fanovi komentarisali su i čestitali joj, ali koliko god bili srećni veliki broj fanova sumnja da se i njena, takođe trudna koleginica, Leigh-Anne Pinnock, porodila, ali da ovo krije od javnosti!

Kao što smo već i pisali, među brojnim čestitkama koje je Perrie dobila, Leigh joj je na objavu sa slikom bebe komentarisala, ”Tako sam ponosna na tebe, mnogo te volim. Kakav anđeo.” Ovo je fanove bacilo u sumnju da je Leigh već prošla kroz porođaj. Znamo da je Leigh bila ta koja je prva i najavila trudnoću, a zatim je i Perrie šest dana posle nje. Takođe znamo da bi i trebalo da se porode u istom periodu pa možda ova teorija fanova i ima smisla.

”Vervatno je da se i Leigh već porodila, ali da uživa u svojoj privatnosti sa novorođenčetom bez oka javnosti.” napisao je drugi. ”Nije mi jasno kako se Perrie porodila pre Leigh? Hm.” napisao je još neko. Šta vi mislite?

Pročitajte još  Preslatko: Leigh-Anne Pinnock podelila snimak svojih mališana na TikToku!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Leigh-Anne Pinnock

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.