Počelo masovno spaljivanje BTS albuma u Avganistanu!

Svi smo već čuli za haos koji se trenutno dešava u Avganistanu i njegovo preuzimanje od strane Talibana. Haos koji je nastao ugrožava mnoge živote ljude i njihovu slobodu, a kako sada saznajemo još veće posledice će imati i osobe koje podržavaju K-Pop grupu BTS i imaju njihove slike i suvenire. Zbog toga je počelo masovno spaljivanje njihovih albuma!

BTS grupa je svetski poznata pa nam nije neobično da ima veliki broj ARMY fanova i u Avganistanu. Nažalost, Talibani su zabranili mnoge žanrove muzike u državi i ako bi nekoga uhvatili da krši ova pravila kazne bi bile prevelike i surove. Prema korejskim JTBC vestima, jedna osoba je izjavila da mnogi BTS fanovi iz Avganistana moraju da zapale sve što poseduju od njih i da krije njihove fotografije.

Devojka iz glavnog grada Kabul, koju oslovljavaju sa ‘A’ je podelila sledeće: ”Danas se ne može čuti muzika koju sam navikla da čujem na ulicama grada zbog dolaska Talibana. Po ceo dan Talibani puštaju njihovu čudnu, specijalnu vrstu muzike.” Devojka je takođe izjavila da nije uopšte izlazila iz kuće zbog straha da će biti kidnapovana.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Bolesno: Država presudila da su BTS gejevi, pa odustala od prikazivanja njihovog filma!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.