Hailey Bieber: Zašto se kajem što sam tetovirala pištolj sa 18 godina

Hailey Bieber danas ima za vas jednu jako važnu lekciju, možda i najvažniju koju je iznela u javnost, iako ona i njen muž Justin Bieber redovno pričaju javnosti o svom privatnom životu sa “lekcijama”. Hailey je često gošća najuglednijih magazina i često priča o tome kako je imala bezbrižan život i detinjstvo za razliku od svog muža Justina, pa je uvek mogla svaku želju sebi da ostvari, ali se kaje što je sa 18 mislila da je sjana ideja tetovirati se!

Naime, kako je Hailey sramežljivo priznala za Elle, tetoviranje pištolja sa 18 godina nikako nije bila dobra ideja. Da sve bude još gore, pištolj je tetovirala na svoj srednji prst, tako da je on uvek vidljiv. Hailey danas ima više od 20 tetovaža, a Justin je čitavo telo prekrio njima, ali i ona kaže da se najviše kaje zbog tetovaže pištolja!

“Kad sam imala 18 godina, bilo mi je kul da uradim tako nešto, ali sam sad sa 24 shvatila kako to danas nikad u životu ne bih uradila. Mislim da su pištolji nasilni” priznaje Hailey.

Jedna tetovaža zbog koje se nikada neće kajati, kako ona kaže, je slovo J na njenom drugom prstu, koje je uradila kao omaž njenom braku sa Jusom. Iako je tada imala samo 21 godinu, ni to u njoj ne budi kajanje!

“Za nekoga kao što sam ja i kao što je Justin, to nije bilo rano, mi smo već videli dovoljno života i znali tačno šta smo želeli. Bili smo i prijatelji jako dugo dok se to uopšte nije pretvorilo u bilo šta romantično. Doduše, od početka smo znali da se poklapaju naše ideje o budućnosti. Znali smo da želimo oboje rano da osnujemo porodicu i rano da izgradimo život, i pre nego što smo znali da bismo to uradili zajedno” priča Hailey.

Pročitajte još  Još više zbunili javnost: Hailey Baldwin i Shawn Mendes došli kao par na Met Gala!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Hailey Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

4 thoughts on “Hailey Bieber: Zašto se kajem što sam tetovirala pištolj sa 18 godina

  1. Upravo zbog ovakvih slučajeva ja sve više preispitujem svoju želju i odluku da se tetoviram čim napunim 18 😐 uvijek se sjetim da lasersko uklanjanje boli više nego samo tetoviranje

    1. Famoza uvek protiv tetoviranja! Sve što je bitno trebalo bi da čuvamo u sebi, u svom srcu, a ne na sebi. Postoje uostalom i privremene tetovaže koje mogu dugo da traju, a kome se baš dopada, može uvek da je obnovi.

      1. Slazem se Famozo! Isto mislim. Kad si mlad i lud sve ti je kul i lepo, a kad covek ostari, pa na sta ce te tetovaze da lice… Kajace se duboko jednog dana i Jay i Hailey, ne mora se sve trpati na sebe… ko zeli da se svaki dan podseca necega nek napravi sebi majcu pa nek nosi. i to smori za par dana, a kamoli tek tetovaza

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.