Hailey Bieber priznaje: Justin je imao mnogo gore detinjstvo od mene

Justin i Hailey Bieber nemaju nikakav problem sa izlaženjem u javnost sa informacijama o njihovom privatnom životu – u raznim intervjuima i dokumentarnim emisijama oni pričaju o prednostima i manama braka, kako se oni navikavaju na taj način života i da li su sumnjali u uspeh svog braka. Hailey i sama često kaže da zna da nije bila sigurna kada se za brak sa Justinom tek odlučila i da je imala sumnje, a ovoga puta je za Vogue India ispričala u čemu se odrastanje i život nje i Justina u prošlosti razlikovao.

Prvenstveno da pomenemo da su i Jus i Hailey od malih nogu izloženi javnosti, ali Hailey ističe da je ona bila izložena na jedan skroz drugi način i da je daleko “normalnije” mogla da živi u odnosu na Justina. “Iskrena da budem, nemam osećaj da sam ikad stvarno bila slavna. Naravno da je moj otac slavan glumac ali ne mogu ni da uporedim svoje odrastanje sa Justinovim, imao je mnogo luđe iskustvo od mene sa odrastanjem pod reflektorima” priznaje Hailey – odrastanje je jako važan deo građenja ličnosti i sigurno je da utiče na čoveka i kasnije, pa je u tom smislu Justinu mnogo teže.

“Ja sam imala mogućnost da vodim običan život, dobijem vozačku dozvolu kao obična devojka i obično odrastem sve do, možda, poslednje tri godine” smatra Hailey i ponosna je što ju je otac tako vaspitao.

Hailey se za Facebook seriju nje i Jusa prisetila i kad su njih dvoje imali prvi poljubac – Hailey je tad imala 17 godina i donekle normalan život: “Otišli smo na večeru u Njujorku sami, pa smo otišli na film i tamo se poljubili” prisećaju se oni.

Pročitajte još  Justin Bieber: Ugasimo HollywoodLife, dosta je bilo njihovih laži!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Hailey Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.