Marcus i Martinus održali svoj novogodišnji nastup!

U eri kad više nema koncerata, Marcus i Martinus bili su presrećni time što su ipak dobili priliku da nastupaju i to pred velikim brojem gledalaca norveške državne televizije! Momci su tako izveli dve pesme, ali i malo popričali sa voditeljima.

Momci su tako prvo izveli svoju staru numeru “Alt jeg ønsker meg”, a onda su prvi put uživo predstavili i novu, “It’s Christmas Time”. Čini se da su momci jako uživali u nastupu, upravo usled činjenice da ko zna kad će im se ponovo ukazati ovakva prilika! Isto tako, bilo ih neobično videti u “ozbiljnim” izdanjima, jer su se u šou pojavili u odelima!

Da su zadovoljni, najbolje potvrđuje njihov kasniji Instagram story gde kažu da će posle svega spavati kao bebe! Novogodišnji singlovi su već tradicija u porodici Gunnarsen, jer kad ih ne izbacuju blizanci, tu je onda njihova sestrica eMMa da ih zameni!

Za momke je 2020. godina praktično završena, a verujemo da bi ni oni sami nisu sigurni kako će izgledati sledeća! Jedino u šta možemo biti sigurni jeste da će oni nastaviti da izbacuju nove pesme, ali još ranije su rekli da ne žele da predstave album sve dok pandemija ne prođe. Kad je reč o turneji, ni to nije nešto na šta oni mogu da utiču.

Trenutne prognoze govore da bi ona najranije mogla da se zakaže za jesen, ali i tako nešto je jako nezgodno za prognozirati. Zbog toga uopšte ne vredi ni razmišljati o njihovom novom dolasku, iako se svi tome jako radujemo! Mi se i dalje nadamo da će naši planovi za njih dvojicu uspeti, a do tad, ostaje samo da oni budu aktivni i sačuvaju svoje MMere koji ne odustaju od njih i pored toga što su toliko dugo morali da čekaju na njihov povratak!

Pročitajte još  Marcus i Martinus u studiju, već znaju kad muzika izlazi!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.