Marcus i Martinus u studiju, već znaju kad muzika izlazi!

Marcus i Martinus obećali su da će od ponedeljka biti u svom studiju u Oslu, i nisu nas slagali. Momci su posle mnogo vremena nastavili rad na svom četvrtom albumu kojeg svi odavno isčekujemo. Još bolje, oni već znaju kad će nam predstaviti svoju novu muziku, a to nije tako daleko!

Momci su ranije ove nedelje napravili fotku ispred studija u Oslu, a u komentaru su napisali, “Konačno smo nazad u studiju! Nova muzika stiže ovog leta. Sudeći po tome što su oni manje aktivni na društvenim mrežama, na novim pesmama radi se punom parom, a Instagram storyji uglavnom dolaze upravo iz studija! Novi album momaka i dalje je prava misterija, a čak i kad smo radili intervju sa njima, momci nisu smeli ništa da nam otkriju. Ipak, očekivanja su ogromna, naročito nakon toliko velike pauze koja je poprilično uspavala fandom, a neke čak i isključila iz njega. Mi ipak savetujemo da im pružite šansu, jer novi album će potpuno promeniti stvari!

Rečenica “Nova muzika stiže ovog leta”, posebno je uzbudljiva, mada ne i potpuno jasna, jer ne znamo da li “leto” podrazumeva jun, jul ili avgust, ali i da li se to odnosi na prvi singl ili na nešto više. Čini se da bi u najgorem slučaju album izašao tokom jeseni ove godine, ali ako on ne bude spreman tokom leta, nekako je teško za poverovati da će turneje biti ove godine, već bi ona bila pomerena za proleće. Mislimo da su momci iskreni kad kažu da zaista ne znaju odgovor na pitanje šta će biti sa turnejom, mada je dobra stvar što se očigledno nadaju da bi ona mogla da se desi ove jeseni!

Pročitajte još  Marcus i Martinus: Od ponedeljka smo u studiju, neke pesme su već gotove!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Marcus i Martinus u studiju, već znaju kad muzika izlazi!

  1. Pa mozda bi im i mogla turneja u jesen, ovdje u Bosni mediji vec javljaju da se izolacija ukida za 2 ili 3 dana

    1. Sećamo se prošli put da je album beše izašao u novembru, a turneja bila u martu. Teško da baš mogu da izbace album u septembru, pa odmah dođu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.