Intervju s BLACKPINK: naši fanovi nas svakim danom sve više iznenađuju!

Blackpink je trenutno najpopularnija ženska grupa na svijetu, a njihova popularnost sve više raste nakon izlaska njihovog debitantskog albuma „The album“. Album je debitirao na top 10 ljestvicama u cijelom svijetu pa se čini kako ova godina nije uvelike loša za članice grupe.

Osim izlaska albuma Blackpink su planirale održati i turneju koju su zbog pandemije bile primorane otkazati. Ipak, djevojke su nam priredile online koncert, a mi smo pisali i kako ga možete gledati. 

Jennie, Lisa, Rose i Jisoo su u intervjuu za Forbes magazin otkrile svoje buduće planove, najdraže pjesme s albuma i detalje o njihovom nadolazećem online koncertu.

Hugh McIntrye: Prije svega, čestitke na uspjehu vašeg debitantskog albuma. Možete li nam reći nešto više o vašem nadolazećem online koncertu „The Show“?

Jennie: „The Show“ je naš prvi online koncert te smo jako uzbuđene zbog njega. Željele smo prirediti mali poklon fanovima povodom nadolazećih blagdana i nadamo se da ćemo ispuniti njihova očekivanja.

Jisoo: Prvotni je plan bio turneja ali smo je bile primorane otkazati zbog svih okolnosti koje su se zbile ove godine pa smo počele razmišljati o online koncertu, a ta se ideja sada i realizirala.

Lisa: Jedva čekam izvesti nove pjesme koje smo vam spremile. Na albumu imamo puno pjesama koje još nismo izvele, a sada konačno imamo priliku ih izvesti. 

McIntyre: Vaš je debitantski album tek nedavno izašao, kakav je osjećaj doživjeti toliki uspjeh s albumu? Imate li najdražu pjesmu s albuma?

Rose: Trebalo nam je četiri godine da izdamo naš debitantski album. On nam puno znači i drago nam je da su naši fanovi uživaju u novoj muzici. Ovakvom se uspjehu zaista nismo nadale.

Lisa: Osjećaj je nevjerojatan. Moja omiljena pjesma s albuma je „Pretty Savage“, mislim da ona najbolje predstavlja Blackpink.

Pročitajte još  Pravi kopiju BTS: Simon Cowell iznervirao Army!

McIntyre: Ljudi vas oslovljavaju kao najveću žensku grupu na svijetu. Što mislite o tom nazivu i vašim fanovima koji vam daju nevjerojatnu podršku?

Jennie: Jako smo zahvalne na njihovoj podršci. Svi želimo u počecima biti uspješni ali mislim da mi zaista nismo očekivale otići ovako daleko. Jako smo zahvalne našim fanovima i svoj ljubavi koju nam pružaju!

Rose: Naši fanovi su nevjerojatni. Sav naš uspjeh dugujemo njima i zaista ih cijenimo i volimo. Ponekad smo iznenađene i zapitamo se što smo napravile da smo zaslužile ovakvu podršku. Oni nas svakim danom sve više iznenađuju!

Jisoo: Slušamo mišljenja naših fanova. Ona su nam jako važna, pogotovo u ovim vremenima gdje ih ne možemo susresti licem u lice. Želimo im pokazati da ih volimo.

Foto: Instagram/Blackpink

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.