Da li će se BLACKPINK raspasti? Lisa, Jennie i Jisoo navodno napustile YG Entertainment!

Jisoo, Jennie i Lisa su odlučile da ne obnove svoje ekskluzivne ugovore sa agencijom YG Entertainment. Ova odluka je veoma uznemirila fanove, koji sada spekulišu da grupa BLACKPINK neće opstati. Za razliku od svojih koleginica, Rosé je odlučila da ponovo potpiše ugovor sa YG-em, što ukazuje na njenu posvećenost kompaniji!

Uprkos ovim ugovornim promenama, važno je napomenuti da se BLACKPINK ne raspada. Grupa aktivno istražuje alternativne aranžmane kako bi njihova saradnja ostala netaknuta. Trenutno su u toku pregovori za uspostavljanje karakterističnog “separated-but-together” ugovora za preostale članice BLACKPINK. Prema predloženim prilagođenim uslovima ugovora, Jisoo, Jennie i Lisa planiraju da rade zajedno kao grupa šest meseci svake godine. Ovaj aranžman će im dati fleksibilnost da se bave drugim interesima tokom preostalog vremena.

Jisoo, za koju se očekuje da će se fokusirati na glumačku karijeru, i Lisa, navodno su prihvatile ekskluzivne ponude uz značajnu finansijsku nadoknadu. Dok su njihovi ugovori detaljno opisani u izveštajima, status Jenninog ugovora ostaje neotkriven, što je fanove dodatno zainteresovalo. Kako se pregovori nastavljaju i ugovori se finaliziraju, k-pop industrija i globalna muzička scena pomno će posmatrati šta budućnost ovoj grupi donosi.

Pročitajte još  Lisi (BLACKINK) ponuđeno preko 80 miliona dolara da napusti YG Entertainment!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.