Intervju s BLACKPINK: naši fanovi nas svakim danom sve više iznenađuju!

Blackpink je trenutno najpopularnija ženska grupa na svijetu, a njihova popularnost sve više raste nakon izlaska njihovog debitantskog albuma „The album“. Album je debitirao na top 10 ljestvicama u cijelom svijetu pa se čini kako ova godina nije uvelike loša za članice grupe.

Osim izlaska albuma Blackpink su planirale održati i turneju koju su zbog pandemije bile primorane otkazati. Ipak, djevojke su nam priredile online koncert, a mi smo pisali i kako ga možete gledati. 

Jennie, Lisa, Rose i Jisoo su u intervjuu za Forbes magazin otkrile svoje buduće planove, najdraže pjesme s albuma i detalje o njihovom nadolazećem online koncertu.

Hugh McIntrye: Prije svega, čestitke na uspjehu vašeg debitantskog albuma. Možete li nam reći nešto više o vašem nadolazećem online koncertu „The Show“?

Jennie: „The Show“ je naš prvi online koncert te smo jako uzbuđene zbog njega. Željele smo prirediti mali poklon fanovima povodom nadolazećih blagdana i nadamo se da ćemo ispuniti njihova očekivanja.

Jisoo: Prvotni je plan bio turneja ali smo je bile primorane otkazati zbog svih okolnosti koje su se zbile ove godine pa smo počele razmišljati o online koncertu, a ta se ideja sada i realizirala.

Lisa: Jedva čekam izvesti nove pjesme koje smo vam spremile. Na albumu imamo puno pjesama koje još nismo izvele, a sada konačno imamo priliku ih izvesti. 

Pročitajte još  BTS su postali najpopularniji k-pop muzičari na Twitteru!

McIntyre: Vaš je debitantski album tek nedavno izašao, kakav je osjećaj doživjeti toliki uspjeh s albumu? Imate li najdražu pjesmu s albuma?

Rose: Trebalo nam je četiri godine da izdamo naš debitantski album. On nam puno znači i drago nam je da su naši fanovi uživaju u novoj muzici. Ovakvom se uspjehu zaista nismo nadale.

Lisa: Osjećaj je nevjerojatan. Moja omiljena pjesma s albuma je „Pretty Savage“, mislim da ona najbolje predstavlja Blackpink.

McIntyre: Ljudi vas oslovljavaju kao najveću žensku grupu na svijetu. Što mislite o tom nazivu i vašim fanovima koji vam daju nevjerojatnu podršku?

Jennie: Jako smo zahvalne na njihovoj podršci. Svi želimo u počecima biti uspješni ali mislim da mi zaista nismo očekivale otići ovako daleko. Jako smo zahvalne našim fanovima i svoj ljubavi koju nam pružaju!

Rose: Naši fanovi su nevjerojatni. Sav naš uspjeh dugujemo njima i zaista ih cijenimo i volimo. Ponekad smo iznenađene i zapitamo se što smo napravile da smo zaslužile ovakvu podršku. Oni nas svakim danom sve više iznenađuju!

Jisoo: Slušamo mišljenja naših fanova. Ona su nam jako važna, pogotovo u ovim vremenima gdje ih ne možemo susresti licem u lice. Želimo im pokazati da ih volimo.

Foto: Instagram/Blackpink

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Iznenađenje! ATEEZ se vratili spotom snimljenim u Moskvi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.