Članice BLACKPINK od septembra su i solisti!

Nakon neverovatnog pritiska javnosti koji traje duže od pola godine, YG Entertainment bio je prinuđen da se oglasi velikim saopštenjem i potvrdi da će sve članice BLACKPINK imati i svoje solo projekte u bliskoj budućnosti! Naime, devojke će već od septembra krenuti sa prvim singlovima.

“Nakon što smo ispratili mnoge želje fanova u Koreji i van njen, shvatili smo da mnoge zanimaju i solo projekti članica grupe, pa smo odlučili da vam kažemo kako se to sprema. Molimo vas za razumevanje što ovo traje više nego što smo očekivali, jer planiramo da izbacimo više pesama i album, a ne samo jedan singl. Rose i njen solo album je skoro gotov, i on se očekuje u septembru, posle izlaska prvog celog albuma BLACKPINK. To je tako jer su članice grupe htele da se prvo vrati grupa, jer im je to važnije od svega”, navodi se između ostalog u saopštenju koje prenosi Soompi.

Uz napomenu da Jennie nije na spisku jer je već imala jedan solo singl, navodi se i da će ostale devojke dobiti šansu. “Lisin neverovatan solo singl se već sprema za objavljivanje, a trenutno radimo i na pripremi Jissoinog solo singla. Njih ćemo redovno objavljivati nakon što izađe album BLACKPINK u septembru”, dodaje se, uz napomenu da kompanija pažljivo prati sve komentare, i da daje sve od sebe da se oduže za svu ljubav koje BLACKPINK dobijaju. Oni mole za još malo strpljenja i navode da se BLACKPINK svakog dana spremaju za povratak na scenu!

Pročitajte još  Preterivanje: Pojedini Kinezi terorisali Jennie na Instagramu nakon što je pružila podršku korejskom sportisti!

Da podsetimo, YG Entertainment već je najavio u maju da će se BLACKPINK vratiti u tri koraka, počevši od juna i da se sve završava albumom u septembru. Obećanje da će sve članice grupe dobiti svoje solo pesme dato je još u oktobru 2018. godine, a upravo njegovo neispunjavanje sve do sad glavni je razlog za bes fandoma.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Članice BLACKPINK od septembra su i solisti!

  1. Koliko sam shvatila,Rose ce biti jedina clanica koja ce imati solo album?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.