Pravo čudo: Snima se “iCarly”, vraćaju se Miranda Cosgrove i stara ekipa!

Ko bi se ovome uopšte nadao, ali posle osam godina, magična “Nickelodeon” serija “iCarly” se vraća, a okosnicu ekipe činiće ponovo Miranda Cosgrove, Jerry Trainor i Nathan Kress! Kako piše Daily Mail, serija se ne vraća na Nick, već će se emitovati na striming servisima, nadamo se i na nekima koji su prisutni kod nas!

Naravno, nije sve savršeno, s obzirom da se trenutno ne spominje angažovanje dva važna člana ekipe, a to su Jennette McCurdy, odnosno Noah Munck. Nadamo se da ovo ne znači da su njih dvoje u potpunosti isključeni sa projekta, pa da ćemo ih makar gledati u gostujući ulogama! Sa druge strane, ohrabruje to što serija ima na raspolaganju vrhunske scenariste, pa ne sumnjamo da će sve biti zabavno kao nekad!

Ako ste pratili originalnu seriju, iCarly se završio 2012. godine i to tako što je Carly otišla u Italiju sa svojim tatom, dok je Sam imala seriju sa Cat Valentine koja nažalost nije poživela. Tona starih serija vraća se na ekrane, a znamo da bi mnogi dali sve samo da se ovo isto desi i sa “Victorious”.

Kad je reč o priči, apsolutno ništa se ne zna u ovom momentu, kao ni to kad bi ona mogla da počne da se emituje. Jedino u šta možemo da se kladimo jeste da će se to desiti u toku naredne godine. Ovaj povratak mnogo će značiti Mirandi Cosgrove, koja je tamo malo prisutna u svetu zabave otkako se serija završila. Miranda se u međuvremenu posvetila školovanju i pozajmljivanju glasa u seriji filmova “Despicable Me”.

Pročitajte još  Stigao nam je Mašin kviz o iCarly!

Ni ostatak ekipe nije prolazi bolje, što uključuje i Jennette McCurdy koja se bavila sitnim projektima i jednom prilikom, zamalo uradila intervju sa Famozom. Mi samo možemo da im poželimo sreću, i da nas sve podsete zašto smo ih toliko voleli.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.