Shawn Mendes zna kako da se neko zaljubi u vas!

Shawn Mendes ovih dana je dosta toga rekao o Camili Cabello, prilično otvoreno pričajući o svojim iskustvima u ljubavi. To je svakako zabavno samo po sebi, ali Shawn je uveren da iz njegovog primera možemo dosta toga naučiti, pa i kako da se neko lakše zaljubi u nas!

Shawn tako ističe da je početak njegove veze sa Camilom bio lep, ali da to ne može da se poredi sa kasnijom fazom. Kako on ističe, Camila se u njega zaljubila do ušiju tek u momenu kad je počeo da joj pokazuje svoju mekšu stranu! “Ja pred njom nisam pokazivao nikakve znake slabosti, ali shvatio sam da kad sam to počeo da radim, ona se duboko zaljubila u mene”, priča Shawn u svom novom dokumentarcu, Shawn Mendes: In Wonder.

“Kad mi je ona to pokazala, ja sam se dublje zaljubio u nju, a to je nešto najlepše i najatraktivnije na svetu”. Shawn onda kaže i ono ključno, odnosno tajnu kako da se neko zaljubi u vas – “Zašto nam niko nije rekao da u momentu kad se zacrvenite, ljudi vas vole više?” Mnogi momci, pa i devojke vole da se pretvaraju kako su neverovatno sigurni u sebe i gotovo neosetljivi, verujući da tako ostavljaju bolji utisak. Međutim, svi volimo kad osoba koja nam se sviđa pokazuje svoja najdublja osećanja, jer to znači da ona ima poverenja u nas!

Shawn je odao i još jednu tajnu, otkrivši način na koji stvara pesme. Iako bi neko pomislio da je to veoma komplikovan proces, Shawn kaže da uopšte ne morate da budete ekspert za neku temu da biste o njoj pisali i pevali. “Ne morate biti ekspert da biste se bavili pitanjima vašeg srca. Samo je potrebno da ga oslušnete”, ističe on. “Meni se čini da sebi to ranije nisam dozvoljavao, uvek sam mislio da to treba da radi neki profesionalac. Međutim, to nije tako, ne morate da čitate knjigu da biste znali šta je dobro a šta loše”, zaključuje on.

Pročitajte još  Camila Cabello pokušala da natera Shawna da dođe bez majice na Met Galu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.