Justin Bieber o suicidalnim mislima: Da li će patnja ikad proći?

Justin Bieber je jedan od najiskrenijih mladih izvođača, naročito zbog toga što stvarno ima potresnu priču iz ranije mladosti, kada je bio naročito suicidalan, i na ivici da ga danas nema. Bio je dosta problematičan, odao se stilu života koji ga je držao na ivici, a i poslednjih par godina bio je nešto nestabilniji na mentalnom nivou iako se smirio. On je svoje srce ponovo otvorio u dokumentarcu na YouTubeu, naročito o tome koliko mu je bilo teško.

Justin kaže da je poslednjih osam meseci proveo u oporavku i fazi u kojoj je razmišljao o boljim danima. Sada je dosta zdraviji i srećniji, ali se u novom dokumentarcu za YouTube pod nazivom “Next Chapter” (“novo poglavlje”) osvrnuo i na najcrnje dane njegovog života.

“Bilo je dana kad sam bio beskrajno sucidialan. Pitao sam se, čoveče, da li će patnja ikada nestati? Patnja nikad nije bila tako konstatna kao tad” priseća se on. “Razmišljao sam kako je bolje da ne osećam ništa nego da se osećam ovako”.

Jus, ipak, želi da ohrabri ljude da o ovome uvek pričaju i tako postanu hrabriji: “Pokazati slabosti je najteže, ali shvatiti i prihvatiti svoju slabost čini da porasteš kao ličnost. Želim ljude da ohrabrim da budu glasni o svom problemu. To mnogo pomaže, ja bih tako izbegao mnogo bola koji sam trpeo” smatra on.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The last 8 months have been a time for growth. Happy and healthy. #JBNextChapter out now on @youtube

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Dokumentarac je pogledan već čak milion puta, a komentari su dosta pohvalni jer se Justin postavio u njemu kao običan čovek sa problemima poput svih nas. Ako i vi želite da gledate, možete to uraditi besplatno ispod!

Pročitajte još  Hej! #55 je u prodaji, Martina Stoessel na XXXL posteru!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.