Justin Bieber: Obezbeđenje je stalno proveravalo jesam li mrtav od droge

Justin Bieber je, kako se čini, srećniji i stabilniji nego ikad, ali stvari su bile daleko od toga u njegovoj najranijoj mladosti. Pevač je svoje tinejdžerske dane proveo na ivici zakona, pa danas i o tim stvarima može da priča sa iskustvom, te je nedavno posetio i zatvor. Danas je i oženjen, ali kao i u svakom braku, i kod njih postoje pronblemi, koje oni rado prevazilaze. Jus je uspeo tokom godina da prevaziđe i zavisnost od droge, a kako se on priseća, ti dani bili su kobni po život.

Za GQ magazin otvorio je Jus dušu o tome kako su dani zavisnosti od droge bili kritični i za njega i njegov menadžment: „Tad sam imao osećaj da uvek želim više. Bio sam slavan, ali sam se i dalje osećao nesrećno, i dalje u patnji. I dalje imam nerešene probleme. Droga je za mene bila samo beg od svega toga i rešenje“ priča on.

„Jednog jutra se samo probudiš i shvatiš da su svi tvoji odnosi sa ljudima s*ebani, da nemam ništa svoje jer me javnost gura u priču kakva ja nisam, i samo sam se pitao šta uopšte imam ako sam iznutra prazan. Proveravali su da li sam živ“ priznaje Justin.

Jus je ispričao i jednu zanimljivu anegdotu kako su on i njegov drug jednom sakrili njegov pasoš ne bi li Jus mogao da ima malo mira. „Moja muzička kuća je pravila haos jer treba da idem na ‘Today’s Show’ sledeće nedelje jer ne mogu da mi nađu pasoš. Ali ja sam samo želeo da budem normalan u jednom trenutku“ kaže on.

Pročitajte još  Ovo baš boli: Preminula Belieberka kojoj je Jus ispunio san pre samo dva meseca

Jus je čak priznao da boluje i od lajmske bolesti: „Moj porodični život nije postojao, nisam imao nikoga, imam čak i lajmsku bolest, imao sam uvek velikih zdravstvenih problema. Nisam imao nikoga ni da volim, ali sada imam“ kaže Jus o svojoj supruzi Hailey.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Latest posts by Valentina Krstić (see all)

Pročitajte još  Madison Beer nije verovala u "Jelenu": Znala sam da će Justin i Hailey biti zajedno!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.