Konačno: Lauren Jauregui otvorila dušu o tračevima o vezi sa Camilom Cabello!

Lauren Jauregui i Camila Cabello bile su u bendu Fifth Harmony sa još tri koleginice, a oko njih dve još od okupljanja benda vrteli su se tračevi da su njih dve u tajnoj vezi! Da sve bude još čudnije, šiperi “Camren” (Camila i Lauren) imali su brdo dokaza da su u pravu i da je ova veza stvarna, pa su u mnogim intervjuima i na raznim snimanjima devojke stvarno izgledale kao da nešto romantično kriju. Da li je ova tenzija bila varka, nikada nisu priznale, ali je Lauren konačno odluči ove teme direktno da se dotakne.

Da podsetimo, Lauren je biseksualna i mnoge devojke te seksualnosti se šale da su “za Lauren svi bi”, a Camila nikada nije otvoreno pričala o tome da li je zanima neko osim muškaraca, i imala je samo strejt veze do sad – ako je veza sa Lauren ipak bila varka!

Lauren je o svom odnosu sa Camilom pričala sa Becky G za njen podkast “En La Sala”: “Imala sam 18 godina i nisam bila ni blizu toga da u javnosti kažem koje sam seksualnosti. Ljudi su zbog moje bliskosti sa Camilom mislili da smo zajedno. Bilo je ekstremno neugodno jer ja jesam biseksualna, ali ona nije” stavlja Lauren tačku na ove tračeve.

Da sve bude još jasnije, Lauren kaže da joj se Camila ni s njene strane nije sviđala na taj način! “Ja svakako nisam bila na taj način povezana sa njom. Ali sam se osećala kao predator zbog svih tračeva i bilo je grozno.”

Pročitajte još  Famoza koncertna anketa startuje u četvrtak: Ovo su pravila i zvezde za koje ćete moći da glasate!

Lauren kaže i da je bliskost sa Camilom za nju skroz normalno prijateljstvo: “Ja sam Latina, a u našoj kulturi svi smo jako nežni jedni prema drugima i jako smo bliski, bila sam bliska s njom kao prijateljica, i neko bi rekao da smo lezbejke po tome o čemu smo sve pričale kao drugarice, ali za nas je to normalno” zaključuje pevačica.

Camila je svakako u srećnoj vezi sa Shawnom Mendesom, tako da su obema devojkama ove priče danas verovatno smešne.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Lauren Jauregui

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Sjajan potez: Becky G se pridružuje Fifth Harmonyju!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.