Justin i Niall u glas: Takmičimo se ali nismo neprijatelji!

Justin-Bieber-1200x800

Justin Bieber i One Direction u petak su istovremeno objavili svoje nove albume ali Biebs ističe da nema potrebe da se fandomi zbog toga svađaju.

“Svi bi trebalo da podržavaju sve”, priča on za Us Weekly. “Mislim da ovo mora biti prijateljsko takmičenje. Mislim da je super to što se zezamo ali iskreno podržavam svakog ko stvara muziku kao i svakog mladog izvođača koji radi to što voli i biva uspešan zbog toga. Mislim da svi to treba da podrže bez obzira da li voli muziku One Directiona ili ne.”

Sa druge strane, Niall Horan podržava svog drugara i kaže da oba fandoma ne bi trebalo da napadaju jedni druge. “Od svega je napravljena velika priča, da budem iskren. Kao što sam već rekao ranije, mi smo se i u prošlosti takmičili protiv velikih izvođača poput Rihanne a tad niko ništa nije pričao.” Dakle, takmičenje fandoma je u redu, dokle god ne padaju teške reči!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Hozier tvrdi: Voleo bih da pođem u avanturu s Niallom Horanom!

One thought on “Justin i Niall u glas: Takmičimo se ali nismo neprijatelji!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.