Selena Gomez ponovo o Justinu Bieberu: To poglavlje je zauvek završeno

Selena Gomez i Justin Bieber su priča koja je do sada sto puta ispričana, i čini se da na tu temu nema više ništa da se kaže – Justin je, sudeći po svemu što izjavljuje za javnost, srećan u svom braku sa Hailey Baldwin, a Selena je prebolela i ne interesuje je više šta Justin radi. Justin kada priča o Seleni ponovo, on uglavnom priča kako shvata da je kriv za raspad njihove veze, a ona se ponovo osvrnula na pesme koje je posvetila Justinu sa svog poslednjeg albuma “Rare”, i po njenim rečima se čini da će te pesme zaista biti poslednje o njenoj turbulentnoj vezi iz rane mladosti.

Sel je za Rolling Stone pričala o tome kako želi ružne stvari da ostavi iza sebe i da bude pozitivna i srećna i u svojoj muzici, konačno. “Moja ideja je bila da ‘Lose You To Love Me’ i ‘Look At Her Now’ izađu prve, znala sam da će ‘Lose You To Love Me’ biti velika pesma, osetila sam to u srcu. Htela sam da ceo svet zna da je to poglavlje završeno. Nisam htela da me ljudi zauvek vide kao tužnu i povređenu, htela sam da znaju da sam doživela nešto pravo ali da je taj deo mene gotov” poručuje Selena, jednom za sva vremena.

Na albumu “Rare”, Selena se fokusirala mnogo više na transformaciju ličnosti i njenih emocija umesto na Justina i slomljeno srce. “Materijal je bio jak i bogat za ovaj album, naročito u tekstovima, i nisam nikad u kreativnom procesu snimanja albuma učestvovala toliko mnogo kao ovaj put. To mi je mnogo pomoglo i da steknem još više samopouzdanja i ojačala sam više nego ikad. Preuzela sam kontrolu nad onim što sam želela da poručim i što sam želela da radim” zaključuje Selena. Ona se nada i da će konačno dobiti Grammy nominaciju 2021. godine, ali ostaje da čekamo da vidimo da li će se to ostvariti!

Pročitajte još  Mama Mandy otkriva: Selena Gomez otkazala nastup nakon pretnji smrću!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Selena Gomez ponovo o Justinu Bieberu: To poglavlje je zauvek završeno

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.