Selena Gomez ponovo o Justinu Bieberu: To poglavlje je zauvek završeno

Selena Gomez i Justin Bieber su priča koja je do sada sto puta ispričana, i čini se da na tu temu nema više ništa da se kaže – Justin je, sudeći po svemu što izjavljuje za javnost, srećan u svom braku sa Hailey Baldwin, a Selena je prebolela i ne interesuje je više šta Justin radi. Justin kada priča o Seleni ponovo, on uglavnom priča kako shvata da je kriv za raspad njihove veze, a ona se ponovo osvrnula na pesme koje je posvetila Justinu sa svog poslednjeg albuma “Rare”, i po njenim rečima se čini da će te pesme zaista biti poslednje o njenoj turbulentnoj vezi iz rane mladosti.

Sel je za Rolling Stone pričala o tome kako želi ružne stvari da ostavi iza sebe i da bude pozitivna i srećna i u svojoj muzici, konačno. “Moja ideja je bila da ‘Lose You To Love Me’ i ‘Look At Her Now’ izađu prve, znala sam da će ‘Lose You To Love Me’ biti velika pesma, osetila sam to u srcu. Htela sam da ceo svet zna da je to poglavlje završeno. Nisam htela da me ljudi zauvek vide kao tužnu i povređenu, htela sam da znaju da sam doživela nešto pravo ali da je taj deo mene gotov” poručuje Selena, jednom za sva vremena.

Pročitajte još  Jelenin sjajan test ličnosti: Da li najviše ličite na Tini, Ari, Sel, Demi ili Таy?

Na albumu “Rare”, Selena se fokusirala mnogo više na transformaciju ličnosti i njenih emocija umesto na Justina i slomljeno srce. “Materijal je bio jak i bogat za ovaj album, naročito u tekstovima, i nisam nikad u kreativnom procesu snimanja albuma učestvovala toliko mnogo kao ovaj put. To mi je mnogo pomoglo i da steknem još više samopouzdanja i ojačala sam više nego ikad. Preuzela sam kontrolu nad onim što sam želela da poručim i što sam želela da radim” zaključuje Selena. Ona se nada i da će konačno dobiti Grammy nominaciju 2021. godine, ali ostaje da čekamo da vidimo da li će se to ostvariti!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Genijalan poslovni potez: Sel sa samo 14 godina kupila prava na "13 Reasons Why"!

One thought on “Selena Gomez ponovo o Justinu Bieberu: To poglavlje je zauvek završeno

  1. Iz svega ovoga je izasla snaznija! Divim joj se! Justin je upropastio tu vezu… a Sel je sada jos bolja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.