Kruže tračevi o raskidu Shawna i Camile, a ona nosi njegov džemper na Instagramu!

Već neko vreme svi se pitamo šta se dešava sa vezom Shawna Mendesa i Camile Cabello – oni su uvek bili par koji je dosta javan, redovno kači fotke na društvene mreže, jednostavno smo uvek bili u toku šta se među njima odvija. Od juna još nismo uopšte upućeni u njihov odnos, ali sudeći po velikoj ljubavi koju su mesecima delili, ne verujemo da je u pitanju raskid – Camila je i dalje tiha i ne odgovara na tračeve, ali je dala jedan znak da je verovatno sve u redu!

Camila i Shawn su od početka veze do danas tako vezani da su i period karantina proveli nerazdvojni, što ih je dodatno zbližilo, a sad su odjednom nestale sve slike te sreće i ljubavi. Camila radi na novoj muzici i to je pokazivala poslednjim objavama, ali jedna je naročito privukla pažnju – na slici koju vidite ispod rekli biste da nema ničeg neuobičajenog i da samo svira gitaru, ali fanovi sugerišu da je ovaj preveliki džemper zapravo Shawnov! Nema razloga da Cam nosi njegov džemper ako su zaista raskinuli, tako da je moguće da su se ipak samo razdvojili zbog rada na muzici. Par nije izbrisao zajedničke slike i nisu otpratili jedno drugo na društvenim mrežama, tako da nema znakova svađe ili turbulencija, ali je jasno u slučaju oboje da dosta rade i da moraju da se skoncentrišu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I love this magical mysterious ineffable music thingy majigg so much

A post shared by camila (@camila_cabello) on

Što se tiče rimejka “Pepeljuge” u kom Camila glumi glavnu ulogu, potvrđeno je da se razmatra povratak na snimanje i da će ekipa od kraja septembra raditi punom parom, doduše sa manje “gužve” na snimanju nego pre i sa merama opreza, ali kako kažu, šou mora da se nastavi.

Pročitajte još  Varnice lete: Shawn i Camila se maksimalno posvećuju svojoj vezi!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.