Varnice lete: Shawn i Camila se maksimalno posvećuju svojoj vezi!

Mnogi su ih otpuživali, govorili da je njihova veza samo zbog publiciteta. I zaista je istina – iako je veza Camile Cabello i Shawna Mendesa dosta pogurala popularnost njihove pesme “Señorita” – sada definitivno možemo tvrditi da zaista postoje snažna osećanja između dve zvezde.

Izvor kaže da su Shawn i Camila u početku “samo uživali u provođenju vremena zajedno i mislili da su samo u letnjoj šemi, međutim osećanja su se definitivno rodila”. Camila je tada tek izašla iz duge veze, a Shawn je na velikoj turneji. Međutim, kako se prenosi, ludi su jedno za drugim.

Camila je nedavno pričala o tome koliko poverenja ima u Shawna “Jednostavno mu verujem, i nebitno kakva mu je tada karijera, on je jednostavno normalan, a to je toliko retko i dragoceno naći u ovoj industriji. Biti u mogućnosti da se družiš sa nekim i nije te briga da li je to Shawn Mendes…” Camila i njen bivši dečko su se rastali pod mirnim okolnostima i obostrano su se složili da je bolje da raskinu, posle godinu i po dana veze. Odmah nakon toga fanovi su krenuli da prave teorije o potencijalnoj Caminoj i Shawnovoj vezi, a na kraju su bili u pravu 🙂

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Presrećan! Shawn Mendes upoznao BLACKPINK i fotkao se sa njima

2 thoughts on “Varnice lete: Shawn i Camila se maksimalno posvećuju svojoj vezi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.