Kylie Jenner u karantinu nosi pantalone vredne 15 hiljada dolara!

Pomislili bismo da u karantinu zbog korona virusa zvezde nemaju potrebu da nose skupe stvari jer ni nemaju gde da ih pokažu, ali Kylie Jenner nas je ubedila da grešimo! Jeste Kylie jedna od najbogatijih mladih zvezda i zaista može to sebi da priušti, ali njeni troškovi ponekad zaista iznenade javnost jer se čine bespotrebnim!

Da podsetimo, kada pričamo o njenim neverovatnim troškovima u karantinu zbog kojih je naišla na reakcije čuđenja na društvenim mrežama, mislimo na njene poklone za Dan majki koje je kupila za sestre – papreno skupe torbice u raznim oblicima, prekrivene kristalima. Već tada ljudi su imali razne komentare za ovoliku velikodušnost, a sada je sve još čudnije jer je Kylie usred dana dok je u Americi još uvek izolacija nosila pantalone koje koštaju 15 hiljada dolara same! Pošto ni tu nije kraj, neke stranice posvećene Kylie tvrde i da njene dijamantske minđuše koje je uklopila sa kombinacijom koštaju 50 hiljada.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Kardashian-Jennerima je oduvek bilo omiljeno da se na Instagramu pohvale sa svim stvarima koje im se dešavaju, a kako se svima nama ovih nedelja i meseci mnogo manje stvari dešava, i Kylie postavlja samo selfije, gde ili pokazuje kako uživa u bikiniju, ili nosi tako skupe minđuše, a aktuelan selfi je i ovaj koji vidite ispod, na kom se Kylie takođe posebno sredila i uradila svoju šminku, pa je u opisu poručila: “Prilično sam dobra s ovom šminkom”! Njena mama Kris joj je u komentarima poručila da je zaista odlična, a i njene organizacije Kylie Skin i Cosmetics hvale njeno umeće.

View this post on Instagram

i’m pretty good at this makeup thing

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Retki momenti: Kylie pije i psuje na majku u novom trejleru za njihov rijaliti!

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Kylie Jenner u karantinu nosi pantalone vredne 15 hiljada dolara!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.