Velike TikTok zvezde u zatvoru zbog droge!

Bryce Hall i Jaden Hossler, obojica članovi kreativnog kolektiva Sway House baš su se obrukali nakon što su uhapšeni usled posedovanja droge! Njih dvojica sprovedeni su u zatvor u Teksasu u ponedeljak, piše Fox News. Kako se navodi, dva momka koja su jedva punoletna dobro su se natovarila marihuanom.

Hall je prošao bolje s obzirom da je imao minimalnu količinu droge, ali prekršaj Hosslera će se tretirati mnogo ozbiljnije, i njemu preti velika kazna. Kako se navodi, obojica su izašla iz zatvora, a nakon što su platili kauciju. Interesantno, čim su pušteni, obojica su se javila na Twitteru rečima “Zdravo” i “Vratio sam se”, ali ove poruke ubrzo su obrisane!

Njih dvojica već su bili u problemu nakon što su najavili da će da krenu na put po Americi iako pandemija korona virusa nije završena, pa se besmislena putovanja ne savetuju nikome. Bryce je na te navode odgovorio rečima, “U većini država je karantin ukinut, a mi se vozimo po zemlji i nismo u kontaktu sa bilo kim… Nije to ništa posebno pametno.” Više informacija o hapšenju tek treba da pristigne, a očekivano, TikTok zvezde se ne oglašavaju, kao ni članovi njihovog tima.

View this post on Instagram

midnight may 19

A post shared by jxdn (@jadenhossler) on

Ovo ipak teško da će uticati na njihove karijere, jer Jaden je baš pre nekoliko dana sav ponosan objavio par fotki na kojima se vidi kako se drogira i unosi smrad marihuane u sebe, valjda smatrajući da ga to čini zrelim i opasnim momkom. Realan utisak je naravno potpuno suprotan, jer pre deluje kao nezrela i nedovoljno obrazovana osoba. Teško je ipak za poverovati da će ga hapšenje i predstojeće suđenje opametiti. Nama samo ostaje nada da njihovi pratioci neće poći istim putem i da uče na njegovim greškama. Zvezde poput Eda Sheerana pričale su koliko se bolje osećaju otkako više ne koriste marihuanu, a isto su nedavno pričale i Lady Gaga pa čak i Miley Cyrus koja je prethodno godinama upravo promovisala ovu drogu!

Pročitajte još  Nije trudna: Addison Rae objasnila zašto je nije bilo na TikToku!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.