Retki momenti: Kylie pije i psuje na majku u novom trejleru za njihov rijaliti!

U Srbiji je rijaliti šou “ozloglašena” vrsta programa, koja vrlo negativno utiče na mlade i u njima nemate mnogo toga pametnog da vidite. U Americi se rijaliti snimaju mnogo češće nego kod nas i još su gledaniji, a jedan od omiljenih je, naravno, “Keeping Up With The Kardashians” – stigao je najnoviji trejler narednih epizoda, koje će očigledno biti vrlo dramatične jer Kylie ulazi u sukob sa svojom mamom Kris, a ti trenuci su relativno retki!

Kako prenosi Daily Mail, trejler koji vidite iznad nagoveštava nam najinteresantnije momente iz 18. sezone čuvene porodične sage, a najsmešnije od svega je što se Kylie Jenner tako opustila da je pred mamom Kris popila nekoliko čašica alkohola, pa se još naljutila na Kris i pod dejstvom krenula na nju da viče i da psuje: “Pusti me je**no da živim” viknula je Kylie na mamu, koja tokom skoro celoj trejlera deluje ljuto! Snimci su napravljeni u porodičnoj kući Jennera u Palm Springsu u jako veseloj i opuštenoj atmosferi, kako se bar čini.

Kylie je zatim u društvu Coreyja uzela još pića, pa je krenula da nazdravlja u Krisino ime, ali čini se da Kris nije tako oduševljena! U trejleru je i Khloe Kardashian, jedna od Kardashianki koja jako voli svoj rijaliti, pa se na početku trejlera i razigrala. I tu joj se pridružila Kylie, koja očigledno ima bitnu ulogu u ovoj sezoni.

Pročitajte još  Obara brzinske rekorde: Kylie Jenner već ima novog dečka!

Kardashian-Jenneri i dalje traže dobre razloge da publiku privuku iznova i da gledanost ne opada, pa su ovog proleća čak ubacili i “brata blizanca” Kendall, Kirbyja Jennera, i to sa čudnim objašnjenjima “kako on pripada porodici”, a bogatstvo Kylie Jenner i njene kolekcije šminke i kozmetike privlače ljude da pogledaju i kako preduzetnica privatno živi – ako su epizode rijalitija uopšte “realne” kakve bi po naslovu “reality” trebalo da budu.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.