Billie Eilish snimila kratak film o tome koliko je zanima tuđe mišljenje!

Billie Eilish jako ceni to što ima ogroman fandom, a to vidimo po tome koliko je konstantno aktivna – već neko vreme priča o tome kako redovno snima muziku i u ovim trenucima i sakuplja ideje koje jedva čeka da podeli sa svetom, a osim toga, Billie najavljuje i šoue koje će snimati za YouTube. Ona je nedavno najavila da će imati emisiju sa ocem gde će razmenjivati dobru muziku i tako davati preporuke ljudima, a sada je izašao i njen kratak video o tome kako ona vidi kritike na račun njenog stila, tela i drugih stvari, a kritika svakako ima, koliko god da ima i pohvala.

Naime, video traje nešto manje od četiri minuta, ali je Billie u njemu jasno poslala poruku koju želi svetu da pošalje o svom mentalnom stanju kada neko kritikuje ono što ona radi. Video se zove “Not My Responsibility” i možete ga videti na YouTubeu ovde, a po naslovu već možete primetiti da je Billiein moto da uvrede na njen račun nisu njena stvar! “Poznajete li me, da li me stvarno poznajete? Imate mišljenje o mom mišljenju, o mojoj muzici, o mojoj odeći i mom telu. Neki ljudi mrze ono što nosim, neki obožavaju. Ali kad bih živela od vaših komentara, ne bih bila u stanju da se pomerim” poručuje Billie.

“Da li biste voleli da sam manja, slabija, nežnija, tiša, da li vas moja ramena provociraju? Ako nosim ono što mi je udobno, nisam žena, a ako ne nosim to, onda sam ku*va. Niste nikad videli moje telo a vređate ga, zašto? Sami odlučujemo o tome kakvi smo i to nije moja odgovornost” poručila je Billie! Video je naišao na izuzetno pozitivne kritike.

Pročitajte još  I Ariana odregovala: Billie Eilish kaže da Ariana Grande zaslužuje sve njene Grammy nagrade!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.