Leigh-Anne Pinnock: Golim grudima na sunce!

U Velikoj Britaniji nije tako opuštena situacija kao kod nas, pa čak i zvezde vreme provode u kućama a devojke iz Little Mix još uvek se ne viđaju. Na sreću po Leigh-Anne Pinnock, ona živi u kući sa velikim dvorištem, pa ima gde da izađe na vazduh i čak i da se sunča golišava, kao što je sad pokazala!

Ona je tako na svom Instagram profilu objavila fotku u kojoj na sebi ima bokserice dok je grudi prekrila rukom. Ona je uz slike ostavila i duhovit komentar, “Temperatura raste”, pa su usledili pozitivni komentari i konstatacija da je njen dečko veoma srećan čovek, prenosi The Sun. Leigh ovih dana često pozira na isti način, a više krpica na sebi je imala jedino kad se šalila sa Perrie Edwards rečima da se verila!

View this post on Instagram

Temperatures rising… 🌡 @inaseashell

A post shared by Leigh-Anne Pinnock (@leighannepinnock) on

Za Leigh-Anne ovih dana priča se kako će postati i TV lice, s obzirom da navodno sprema dokumentarac o rasizmu u Ujedinjenom Kraljevstvu. “Leigh-Anne je uvek bila glasna kad je rasizam u pitanju, a kanal BBC Three bi želeo da razgovara sa njom o tome”, priča jedan insajder. “Dokumentarac će otvoriti oči onima koji nisu svesni problema, kao i toga na koji se način tretiraju ljudi u zavisnost od boje njihove kože. Ovo neće biti šou koji će govoriti o njenim ličnim iskustvima. Ovo je više upliv u probleme koji se odnose na čitavu zajednicu uopšteno.”

Pročitajte još  Leigh-Anne Pinnock popljuvala Zaynov singl: "Nema pravde na ovom svetu!"

Leigh-Anne je poslednji put na tu temu govorila u martu, gde je istakla da problemi postoje. “Nažalost, naše društvo je zasnovano na rasizmu i nadam se da ću govoreći o svom iskustvu moći da pomognem da se podigne svest o tome. Ja sam oduvek bila ponosna na to ko sam, a možda sam na neko vreme zaboravila koliko je to posebno i moćno.” I pored solo projekata, Leigh-Ann i dalje odlučno kaže da joj ne pada napamet da ode iz Little Mix!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Leigh-Anne Pinnock

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.