Leigh-Anne Pinnock: Golim grudima na sunce!

U Velikoj Britaniji nije tako opuštena situacija kao kod nas, pa čak i zvezde vreme provode u kućama a devojke iz Little Mix još uvek se ne viđaju. Na sreću po Leigh-Anne Pinnock, ona živi u kući sa velikim dvorištem, pa ima gde da izađe na vazduh i čak i da se sunča golišava, kao što je sad pokazala!

Ona je tako na svom Instagram profilu objavila fotku u kojoj na sebi ima bokserice dok je grudi prekrila rukom. Ona je uz slike ostavila i duhovit komentar, “Temperatura raste”, pa su usledili pozitivni komentari i konstatacija da je njen dečko veoma srećan čovek, prenosi The Sun. Leigh ovih dana često pozira na isti način, a više krpica na sebi je imala jedino kad se šalila sa Perrie Edwards rečima da se verila!

View this post on Instagram

Temperatures rising… 🌡 @inaseashell

A post shared by Leigh-Anne Pinnock (@leighannepinnock) on

Za Leigh-Anne ovih dana priča se kako će postati i TV lice, s obzirom da navodno sprema dokumentarac o rasizmu u Ujedinjenom Kraljevstvu. “Leigh-Anne je uvek bila glasna kad je rasizam u pitanju, a kanal BBC Three bi želeo da razgovara sa njom o tome”, priča jedan insajder. “Dokumentarac će otvoriti oči onima koji nisu svesni problema, kao i toga na koji se način tretiraju ljudi u zavisnost od boje njihove kože. Ovo neće biti šou koji će govoriti o njenim ličnim iskustvima. Ovo je više upliv u probleme koji se odnose na čitavu zajednicu uopšteno.”

Pročitajte još  Čije koncerte u Srbiji i Hrvatskoj biste gledali? Glasajte na našoj anketi!

Leigh-Anne je poslednji put na tu temu govorila u martu, gde je istakla da problemi postoje. “Nažalost, naše društvo je zasnovano na rasizmu i nadam se da ću govoreći o svom iskustvu moći da pomognem da se podigne svest o tome. Ja sam oduvek bila ponosna na to ko sam, a možda sam na neko vreme zaboravila koliko je to posebno i moćno.” I pored solo projekata, Leigh-Ann i dalje odlučno kaže da joj ne pada napamet da ode iz Little Mix!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Leigh-Anne Pinnock

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.