Mračne tajne Instagrama: Selena Gomez osujetila ucenu Justina Biebera!

Instagram je danas najpopularnija društvena mreža na svetu, ali u novoj knjizi pod nazivom “No Filter: The Inside Story of Instagram”, navodi se da su njegovi autori podlegli tome da slušaju zvezde, a ne “obične” korisnike. Kako se objašnjava, stvar je u tome u što su vlasnici Instagrama činili sve da zvezde počnu da koriste njihovu aplikaciju.

Naime, porodica Kardashian tražila je od Instagrama da ih stavi još više u centar pažnje, a kompanija se složila pa je podesila komentare tako da oni koje dolaze od zvezda uvek budu pri vrhu, odnosno najvidljiviji. Iako nam novinarima to pomaže da vidimo o čemu pišu zvezde, navodi se i da ostali korisnici nikad nisu tražili tako nešto. Isto tako, navode se i primeri Miley Cyrus odnosno Taylor Swift koje su su žalila na maltretiranje na ovoj društvenoj mreži.

U knjizi autorke Sarah Frier posebno interesantno deluje priča o Justinu Bieberu, odnosno njegovom menadžeru Scooteru Braunu koji je još 2011. godine počeo da ucenjuje Instagram. Kako prenosi Daily Mail, Biebs je u tom momentu imao ogromnih 15 miliona pratilaca, pa je Braun u dogovoru sa njim pretio da će muzičar otići sa aplikacije ukoliko ne dobije nešto zauvrat! Kako Instagram nije pristao na ucenu, Biebs je deaktivirao svoj profil! Međutim, s obzirom da je njegova tadašnja devojka Selena Gomez volela Instagram i nastavila da ga koristi i podiže svoju popularnost, Justin je na kraju priznao poraz i vratio se! Kako se navodi, Justin Bieber takođe je oblikovao Instagram jer je masovno počeo da koristi emodžije u svojim objavama, što su onda usvojile druge zvezde i njihovi fanovi. Upravo zbog duge pauze, Biebs sad ima “samo” 132 miliona pratilaca i nije u samom vrhu kad je reč o broju pratilaca, a daleko zaostaje za svoj bivšom velikom ljubavi. Ipak, on je upravo ovih dana izuzetno aktivan na ovoj aplikaciji i često je na Liveu, a neretko postavlja i tonu slika!

Pročitajte još  Zvezde na društvenim mrežama: BTS nastavlja vladavinu, Shawn Mendes na korak do vrha!

Autor: Famoza.net 

Foto: Pixabay

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.