Šire pozitivu: Miley i Demi ujedinile snage u Instagram live-u!

Dok zvezde kao što je Vanessa Hudgens preispituju da li treba da nastave sa izolacijom u cilju sprečavanja širenja korona virusa, neki poput Camile Cabello trude se da što više rašire poruku o opasnosti kojoj izlažemo sebe i druge kada često izlazimo iz kuće i ulazimo u fizički kontakt sa mnogo ljudi. Miley Cyrus je odlično svesna opasnosti, ali joj je takođe jasno da je njenim fanovima verovatno dosadno kod kuće i da neke čak hvata anksioznost ili depresija kada su stalno zatvoreni, pa je rešila da ih na neki način oraspoloži.

Miley je ove nedelje započela emisiju “BRIGHT MINDED: Live With Miley” na Instagram Live-u, gde svaki dan ima posebnog gosta s kojim pravi neku vrstu “emisije”, priča o različitim temama i savetima kako ostati pozitivan u ovakvim vremenima. Miley je posebno istakla da to nije politička emisija i da se u njoj čak neće pominjati ni sam virus. Njen prvi gost bio je istaknuti terapeut i autor bestseler knjiga, koji je i Mileyin lični terapeut, Dr. Daniel Amen.

Ona je u ponedeljak objavila da će jedan od njegih gostiju biti prijateljica koju zna već 15 godina i kojoj je zahvalna što je izdvojila vreme da gostuje u njenoj “emisiji”, otkrivši da je ta drugarica Demi Lovato! Na oduševljenje fanova, Demi i Miley već su sutradan snimale live u kome su pričale o tome kako se Demi nosi sa ovom situacijom. Demi je izjavila da voli da ide u crkvu jer je “izgradila svoju vezu sa bogom”. Takođe, Demi misli da je meditacija odličan način da se smirite jer “što više meditirate, to ćete smireniji biti”, kao i da su vežbe disanja odlične, a ona lično koristi aplikacije Headspace i Aura. Demi je podelila sa fanovima da sada živi sa svojim roditeljima, usled toga što je nekome iz njenog apartmanskog kompleksa dijagnostikovana korona.

Pročitajte još  Zendaya: Nikad neću poći stopama Miley Cyrus!

Ono što je takođe prijatno iznenadilo fanove je činjenica da je Miley bila prilično otvorena u vezi sa njenim prijateljstvom sa Demi. “Možemo da ne razgovaramo baš dugo i tada će se neko sr*nje desiti i ja ću samo znati da si ti osoba kojoj želim da se obratim”, rekla je Miley za Demi, posebno se osvrnuvši na incident sa MTV VMA dodela nagrada 2013. godine, kada je Miley dobila hejt iz celog sveta zbog svog kostima i igranja na sceni.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.