Zendaya: Nikad neću poći stopama Miley Cyrus!

Ribbet collage

U intervjuu za magazin Complex glumica i pevačica tvrdi da je mnogo važnije biti ono što jesi nego osoba za uzor!

Na pitanje kako gleda na transformaciju Miley Cyrus od devojke za primer do skandal majstorice bez presedana, Zendaya spremno odgovara: “U njenom slučaju, radi se o tome da ona želi da bude takva kakva jeste, a ne uzor fanovima po svaku cenu. Gomila Diznijevih zvezda bila je naprosto naterana da se ponaša primerno i tako budu idoli mladima, što se često nije poklapalo s onim kakve su one zapravo. Tako da u potpunosti shvatam Miley. Svako od nas ima različit način odrastanja i otkrivanja samog sebe.”

zendaya-cute-gif

Ipak, Zendaya tvrdi da nikad neće poći Mileynim stopama, odnosno, da jednog dana neće totalno otkačiti poput svoje starije koleginice, “Kako bih izbegla takve probleme, ja se od početka predstavljam onakvom kakva jesam i iskrena sam prema svima, jer to je jedina normalna stvar koju možete uraditi. A kad se tako ponašate, onda neće biti nikakvih iznenađenja i skandala.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Taylor odgovara na Mileyne kritike: Ona je samo ljubomorna!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.