Miley Cyrus: Volela sam “Hannah Montana” ali mi je to i uništilo psihu!

Miley Cyrus se u poslednje vreme izmirila sa Disneyem i više nema tako loše reči sa “Hannah Montana”, šou koju ju je proslavio. Po njenim rečima, ona je volela tu seriju ali sad shvata da je to bilo previše obaveza za jednu devojčicu od 14 godina.

“Volela sam što sam deo toga jer je to jedino za šta sam znala. Znam da sam živela ono što sam i htela”, kaže ona. “Sad kad sam starija, jasno mi je da je to bilo previše za jedno dete. Mnogo je tražiti od deteta da se šminka, da ide u školu i da me oblače i navlače periku.”

“Definitivno na to gledam kao na dobro vreme”, ističe ona. “Mislim da mi je bilo teško što sam morala sve da balansiram. Bilo je još teže kad sam išla na turneje i kao Miley i kao Hannah Montana. Možda sam zato danas ovakva. Misilm da je to načinilo neka oštećenja na mom mozgu. Ipak, volela sam tog lika a ljudi su uživali u muzici”, konstatuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Miley Cyrus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Startuju kvalifikacije za hit godine: Glasajte za pesme koje želite u finalu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.