Taylor Swift: Mami je otkriven tumor mozga, jako nam je teško

Taylor Swift uradila je izuzetno emotivan intervju za magazin Variety za koji je šokantno otkrila da je njena mama Andrea u lošem zdravstvenom stanju jer je otkriveno da ona ima tumor mozga, a prethodno se već suočavala sa rakom dojke. To je ujedno i razlog zbog čega se Taylor odlučila na kraću turneju ove godine.

“Dok je bila na tretmanu za rak dojke, lekari su joj pronašli tumor mozga”, priča muzičarka. “Simptomi onoga kroz šta osoba prolazi kad ima tumor mozga su nešto kroz šta nismo prolazili sa rakom ranije. Ovo je jako teško vreme za nas kao porodicu”. Taylor kaže da je situacija jako neizvesna, jer ni sav novac sveta ne može da garantuje njenoj mami da će se izvući. “Ne znamo šta će biti. Ne znamo ni koji metod lečenja da odaberemo. Naravno da svako voli svoju mamu, ali ona je za mene sila koja me vodi. Skoro za svaku odluku koju donesem, prvo nju pitam. Naravno da je za mene velika stvar da pričam o njenoj bolesti.” Andrea se sa rakom bori još od 2015. godine, a iako je uspela da se izleči, isti problem se vratio, što je Taylor pre oko godinu dana otkrila javnosti.

Taylor se u intervjuu dotakla i drugih tema, otkrivši koliko je Kanye West svojim postupkom na dodeli MTV VMA 2009. uticao na nju. Da podsetimo, Taylor je tad dobila nagradu za najbolji ženski spot godine, a Kanyea je to toliko iznerviralo da je upao na scenu i rekao da je nagrada trebalo da ode u ruke Beyonce. “Kao tinejdžerka koja je prvi put bila na doeli pop nagrada, neko je ustao u rekao mi da nisam dobrodošla ovde. Ta poruka se zakopala u mojim mislima više nego što je to iko znao. Mogla sam ili da se sklupčam i odustanem od svega ili da radim još napornije. Onda sam 2015. godine mislila da sam dobila poštovanje Kanyea Westa, ali ubrzo sam shvatila da je to za njega bio način da pokaže kako je sve vreme bio u pravu što mi je uradio to kao tinejdžerki. Taylor je i dalje u lošim odnosima sa Kanyeom i njegovom suprugom Kim Kardashian, ali kaže da više i ne razmišlja o njima.

Pročitajte još  Taylorin dečko suptilno podržao Selenu Gomez i njenog momka Bennya Blanca!

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Taylor Swift: Mami je otkriven tumor mozga, jako nam je teško

  1. Omg, to je jako tužno! Od svih ljudi na svetu, Taylorina mama njoj je velika podrška za sve, pogotovo za karijeru. Taylor je veoma jaka što je ovo ispričala u javnosti….. Nadamo se da će se sve rešiti vrlo brzo, koliko je to moguće:(

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.