Billie Elish konačno predstavila novu pesmu!

Billie Eilish odavno radi na svom novom albumu, a pesma “Everything I Wanted” koju nam sad predstavlja očigledno će se naći na njemu! Ovo je pesma koja nije ni balada a nema ni jak ritam, već je tačno negde između – melanhonična i srednjeg tempa, a opet nekako skroz u fazonu Billie!

Billie nam peva o haosu slave ali i podršci koju ima od svog brata Finneasa. “Ovo je pesma koju smo moj brat i ja napisali jedno o drugome”, pričala je Billie. “Šta god da se dešava, uvek smo bili i uvek ćemo biti tu da stvari činimo boljima”. Kritičarima se pesma dopada jer ona pokazuje da Billie sazreva i kad je reč o muzici i tekstovima, ali niko nema dovoljno hrabrosti da prognozira kako bi njen naredni album mogao da izgleda! Novi album znači i novu turneju, ali Billie je nedavno govorila o tome koliko se plaši toga.

Autor: Famoza.net 

Pročitajte još  Upoznajte Billie Eilish kroz devet kratkih pitanja!

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.