Sećate se dueta Ariane Grande i Dua Lipe? Ariana otkrila zašto je Dua odustala od pesme!

Ariana Grande i Dua Lipa su neko vreme golicale maštu fanova kad su se slikale zajedno i pevale, a kasnije je u javnost izašao i isečak njihove pesme pod nazivom “Bad To You”. Dua je, pak, otkrila da ova pesma neće izaći nikada, a kada je Ari objavila listu pesama za film “Charlie’s Angels”, na listi se našla baš “Bad To You”! Šta se tu zapravo dogodilo?

Za početak, Dua nije naglasila da njen duet sa Ari neće nikada biti objavljen, odnosno nije izostala mogućnost da se pesma obradi sa nekim drugim – Ari je to uradila sa Normani i Nicki Minaj za potrebe filma “Charlie’s Angels”, ali je i objasnila zašto je Dua odbila da to uradi! “Jako volim verziju pesme sa Duom, ali nažalost, tajming se nije poklopio sa snimanjem njenog albuma (zbog kog sam mnogo uzbuđena)” napisala je Ariana.

Naravno, to ne znači da Dua nije želela da snimi pesmu, za koju Ari kaže da je “divna”: “Verzija sa njom je divna, ali ekipa je mnogo želela da se pesma što pre uradi za film tako da smo našli druge devojke, i Normani i Nicki su razbile” zaključila je Ari.

Pročitajte još  Ne zaboravlja: Ariana Grande odaje počast Macu Milleru na svojoj turneji!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Sećate se dueta Ariane Grande i Dua Lipe? Ariana otkrila zašto je Dua odustala od pesme!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.