Ne zaboravlja: Ariana Grande odaje počast Macu Milleru na svojoj turneji!

Ariana Grande započela je svoju svetsku turneju prošle večeri, a fandom je posebno oduševilo što se pre šoua vrte pesme njenog nekadašnjeg dečka Maca Millera koji je tragično preminuo prošle godine. Time je i inače emocijama nabijen šou dodatno dobio na težini, a sve to predstavlja veliki izazov za Arina mala leđa.

“Puštaju Macove pesme na koncertu Ariane Grande. Ma ne, nisam nimalo emotivna”, tvitovala je jedna devojka, dok druga kaže, “Ariana Grande pušta pesme Maca Millera pre početka koncerta i to moje srce ne može da izdrži.” Iako se neki brinu da će ovako velika turneja biti previše za Ari koja je mnogo propatila u prethodnoj godini, ona im na Instagramu poručuje da je sve u redu.

Ari se u brojnim objavama zahvalila svima koji su došli rekavši “Stvarno ne znam šta bih rekla. Za sad, dovoljno je ‘hvala’. Ovo je bilo veče kad se ostvaruju snovi. Volim vas puno hvala vam”, a kasnije je dodala i “Jako sam emotivna. Ne znam ni šta vam pišem. Ovo večeras je bilo previše. Hvala vam.”

Pročitajte još  „Želim da objavim ovo na leto“: Ariana Grande već najavljuje novu muziku!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Ne zaboravlja: Ariana Grande odaje počast Macu Milleru na svojoj turneji!

 1. Dušaaaaaa😍😍😍😍😍😍😍,ona je jaka i Arianatori su uvek uz nju!Inače,Famozo pošto znam da je Justin zakazao koncert u Zagrebu naknadno,jel to zakazao kad je tek počeo turneju?(pitam jer jednostavno nikad ne isključujem mogućnost da se čudo desi)

  1. Pa, Justin je zakazao Zagreb posle par nedelja, a sad je već mnogo vremena prošlo.

 2. Famozo , Da li Tini Stoessel dolazi u Srbiju?
  Da li Karol Sigurno dolazi u Beograd?
  Da li Marcus & Martinus dolaze u Beograd?
  Postoji li mogucnost da Ari ili Lisa & Lena posete Srbiju😊?
  ¡Moooooooooliiiiim vas odgovorite mi makar samo na 1 pitanje to mi je najvaznijee!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.