Selena Gomez: Više ne snimam pesme o Justinu!

Selena Gomez gostovala je šou Ryana Seacresta gde je veoma otvoreno govorila o svojoj novoj muzici, za koju je jasno da inspirisana njenom vezom sa Justinom Bieberom. Iako je svesna toga da će biti raznih komentara, Selenita ističe kako bi bila glupa kad bi tu priču gurala pod tepih.

“Bilo bi stvarno glupo da nisam objavila kako sam se osećala, jer onda ne bih bila iskrena, a stalno pričam da jesam. Znam da je na hiljada muškaraca i žena koji su ovo osetili, a neko će od toga uvek praviti nešto negativno. Zato moram biti pažljiva i fokusirana na to što radim”, priča ona.

Sel ističe i da je pesma “Lose You To Love” nastala dosta davno. “Napisala sam je pre godinu dana. Sad se osećam kompletno drugačije nego u momentu kad sam je napisala, i to je baš interesantno… meni je sad ta pesma još lepša, jer znam gde sam bila i kako sam se osećala dok sam je pisala. Nisam mogla tad da je objavim, ali sad se smejem i osećam se sjajno.

Ipak, ona ističe da su pesme o vezi sa Justinom prošlost. “Sa te dve pesme ja sam završila to poglavlje i vezala ga malom mašnom. Ostatak albuma je o tome gde se nalazim sad i gde idem. Po meni su to sjajne pesme, ali najbolje tek dolazi”, objašnjava ona.

Pročitajte još  Zvezde na društvenim mrežama: Jus preskočio BTS, veliki povratak Selene Gomez!

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.