Lana Del Rey o saradnji s Arianom: Ona je živa vatra!

Pesma “Don’t Call Me Angel”, koju su snimile Ariana Grande, Miley Cyrus i Lana Del Rey, odlično je prošla kod publike, iako su mnogi debatovali da su Miley i Lana završile u Arianinoj senci iako su obe podjenako dobre kao i Ari. Međutim, uprkos takvim komentarima, Lana Del Rey kaže da joj je bilo zadovoljstvo da radi sa Arianom i da joj zavidi na njenom “nivou energije”.

Lana je posetila Grammy muzej da bi pričala o svom novom albumu “Norman F******g Rockwell!”, a usput je podelila i detalje o saradnji sa Miley i Arianom. Kada je upitana kako se oseća kada zna da je idol mnogim mlađim pevačicama kao što su Grande ili Billie Eilish, tridesetčetvorogodišnja pevačica samo je rekla: “Fenomenalno”.

O Ariani Grande je imala interesantan komentar, rekavši da je ona “jako dobra u nerazmišljanju dvaput”. “Možda grešim i ona preispituje sebe, ali ja sam više u svojoj glavi. Ona je više u svom telu. Možete to videti u osnovnoj fizikalnosti. Jako je brza i uvek živa vatra!”

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Počinje Coachella festival, obezbeđen prenos koncerata Ariane Grande, BLACKPINK i Billie Eilish!
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.