Traje skoro 10 minuta: Lana Del Rey ima novi singl!

Kako je i najavljeno, Lana Del Rey je nakon prošlonedeljnog singla “Mariners Apartment Complex” predstavila i novi singl pod nazivom “Venice Bitch”. Mnoge je iznenadila činjenica da ovaj singl traje preko devet minuta!

Lana je prošle nedelje naglo prekinula tišinu. Prvo je predstavila svoj novi singl “Mariners Apartment Complex”, da bi nas već ove nedelje prijatno iznenadila i predstavila čak devet minuta dugu pesmu “Venice Bitch”. Novi singl je predstavila u emisiji Apple Music Beats 1 koju vodi Zane Lowe.

Osim što je predstavila novi singl, u istoj emisiji je i eksluzivno najavila svoj novi album “Norman Fucking Rockwell”. Album se zove tako po numeri sa albuma koju je Lana napisala o muškarcu koji je vrhunski muzičar i ne može da prestane da priča o sebi i svojoj genijalnosti. Lana kaže da je često bila sa takvim muškarcima, ali da prema njima ima dozu poštovanja. Pesma joj se jako dopala i odmah je znala da će po njoj nazvati album.

Autor: Famoza.net
FOTO: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jana nam šalje prvi kviz o Lani Del Rey!

4 thoughts on “Traje skoro 10 minuta: Lana Del Rey ima novi singl!

  1. Famozo, i The Chainsmokers su izbacili novu pesmu…Zapravo 2 a nisu bile u ovoj rubrici niti jedna od njih. Pa hoce li biti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.