Sjajne vesti: Lana Del Rey završila i album i zbirku poezije, pesma stiže sledeće nedelje!

Lana Del Rey i nakon skoro osam godina karijere ostaje nesvakidašnja pojava u svetu današnje muzike – njena umetnost ne prati nove trendove, već muziku piše po svom senzibilitetu, pa ipak nalazi svoj put do publike koja to ume da ceni. Zato Lana nastavlja da radi na novoj muzici, a sudeći po njenoj poslednjoj izjavi, novi album „Norman Fucking Rockwell“ napokon je završen!

Lana je na Instagramu otkrila mnogo novih detalja o svojim planovima za ovu godinu, međutim, taj post je iz nekog razloga izbrisan! Uprkos tome mediji su već zabeležili sve što je Lana objavila, tako da imamo informaciju da je Lanin najnoviji album završen i da će u sredu biti objavljena pesma sa prlično dugim naslovom – „hope is a dangerous thing for a woman like me to have—but i have it”! Pre ove pesme, prošle godine Lana je objavila “Mariners Apartment Complex” i “Venice Bitch”, pa sudeći po svemu ovome pretpostavljamo da će ovo biti najkreativniji Lanin album do sada!

Lana je takođe oduvek pokazivala interesovanje i za drugačije pisane umetnosti, pa je sada spremna i da objavi svoju zbirku poezije! „Završila sam knjigu poezije koju sam pisala prethodnih 13 meseci tako da ću kasnije objaviti i nju“ napisala je Lana, nekoliko meseci nakon što je otkrila da ima 13 pesama na kojima je počela da radi sa idejom da sama objavi zbirku.

Pročitajte još  Lana Del Rey spremna da izbaci pesmu sa albuma zbog tužbe!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Lana Del Rey

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

2 thoughts on “Sjajne vesti: Lana Del Rey završila i album i zbirku poezije, pesma stiže sledeće nedelje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.